Σάλος με νεαρή που άναψε τσιγάρο με το Άγιο Φως μέσα σε Εκκλησία!
Άρχων (10580 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Σάλος με νεαρή που άναψε τσιγάρο με το Άγιο Φως μέσα σε Εκκλησία!

Η Συνοδική Επιτροπή, μετά από συνεδρία, αποφάσισε να αφορίσει την νεαρή που άναψε τσιγάρο από το Άγιο Φως σε Εκκλησία της Επαρχίας της Λεμεσού. Η αποκοπή της όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ισχύει μέχρι η νεαρή “ζητήσει το έλεος του Θεού”.

“Θκιάολε Μαύρε πκιον ούτε ένα τσιάρον εν μπορούμε να πιούμε με την ησυχία μας”, δηλώνει η νεαρή Κύπρια!

Όπως ανακοινώθηκε η αποκοπή της αμαρτωλής νεανίδος από το σώμα της Εκκλησίας, ισχύει “μέχρις ότου αυτή ανανήψει, αποκηρύξει τις πλάνες και τις κακοδοξίες της και ζητήσει το έλεος του Θεού”. Περιττό ότι η νεαρή δεν κατάλαβε Χριστάκη από τα λεγόμενα της Συνοδικής επιτροπής!

Προστίθεται ότι η Συνοδική Επιτροπή κατέληξε στον αφορισμό, για το χλευαστικό τρόπο αναφοράς στην πίστη, στα ήθη και στις παραδόσεις και για την αήθη συμπεριφορά της απέναντι στα ιερά και όσια.

Η Συνοδική Επιτροπή καλεί την νεαρή όπως αναλογιστεί τις ευθύνες της απέναντι και στον Θεό και στους ανθρώπους και όπως μακριά από κάθε έπαρση και περιαυτολογία εγκύψει με ταπείνωση στη διδασκαλία του Ευαγγελίου και στο ήθος της Εκκλησίας.

Σε δηλώσεις της η νεαρή τόνισε πως όλα όσα λένε είναι ακαταλαβίστικα, για να προσθέσει ότι “Απλά δεν έβρισκα τσιακμάτζιην”

Ακόμη, η νεαρή φανερά εκνευρισμένη ανέφερε “Θκιαολε Μαύρε ούτε ένα τσιάρον εν μπορούμε να πιούμε με την ησυχία μας. Παρετάτε με!

 

athensmagazine.gr

Εκτύπωση