Στη Στέγη Γερόντων του Ε.Φ.Τ. Αγίας Παρασκευής ο Αρχιεπίσκοπος
Άρχων (10589 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Στη Στέγη Γερόντων του Ε.Φ.Τ. Αγίας Παρασκευής ο Αρχιεπίσκοπος

Τη Στέγη Γερόντων του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου του Ι. Ναού Αγίας Παρασκευής στον ομώνυμο Δήμο, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Ο Μακαριώτατος ξεναγήθηκε από τον υπεύθυνο της Στέγης Πρωτοπρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Κουνάλη στο Ίδρυμα που λειτουργεί σχεδόν τέσσερις δεκαετίες και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται και τους εθελοντές που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Ο Αρχιεπίσκοπος, συνοδευόμενος από τον π. Κωνσταντίνο επισκέφτηκαν την Στέγη, προσκύνησαν το Ιερό Παρεκκλήσιο της Στέγης του Αγίου Νεκτάριου και επισκέφτηκαν τους χώρους όπου φιλοξενούνται οι 45 γέροντες.

Η Στέγη Γερόντων του Ε.Φ.Τ. της Αγίας Παρασκευής, ένα από τα ιστορικά ιδρύματα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, πρόσφατα ανακαινίσθηκε και αποτελεί μία εξαίρετη κοινωνικοπρονοιακή δομή της Εκκλησίας.

 

Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *