Το Λείψανο του Αγ. Νικηφόρου του Λεπρού στο Ναύπλιο (ΦΩΤΟ)
Άρχων (10273 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Το Λείψανο του Αγ. Νικηφόρου του Λεπρού στο Ναύπλιο (ΦΩΤΟ)

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 στον Μητροπολιτικό Ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο , μεταφέρθηκε από τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο το τεμάχιο του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού προς προσκύνηση. Το Ιερό Λείψανο φιλοξενείτε για λίγες ημέρες στην Μητρόπολη Αργολίδος και έχει έρθει από την Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου στην Κρήτη. Ακολούθησε Μέγας Αρχιερατικός `Εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου και κατόπιν ακολούθησε ομιλία του Μητροπολίτη με θέμα: « Το μήνυμα τον Αγίου Νικηφόρου σήμερα».

Η Ιερά Μητρόπολις Αργολίδος υποδέχθηκε την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018 , το Ιερό λείψανο του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού ,από την Κρήτη προς ευλογία των πιστών. Το Ιερό λείψανο έφερε από την Κρήτη ο Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος. Το ιερό λείψανο θα μείνει στον Μητροπολιτικό ναό έως και την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018.

Ευάγγελος Μπουγιώτης

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *