Στον Μητροπολίτη Φθιώτιδος ο νέος Γεν. Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής
Άρχων (10546 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Στον Μητροπολίτη Φθιώτιδος ο νέος Γεν. Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Νικόλαο πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου ο νέος Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδος Υποστράτηγος Μιλτιάδης Πουρσανίδης.

Ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδος, επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος δια να λάβει την ευχή του επί τη αναλήψη των νέων του καθηκόντων και υπέβαλε τα σέβη του.

Ο Σεβασμιώτατος εδέχθη με πολύ αγάπη τον νέο Διευθυντή και του ευχήθηκε την από Θεού δύναμη και  επιτυχία εις το έργο του. Εξέφρασε δε την εκτίμησή του στο έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία και την αμέριστη συμπαράσταση της Ιεράς Μητροπόλεως μας σε αυτό και ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση επί διαφόρων θεμάτων που αφορούν την Εκκλησία και το Αστυνομικό Σώμα.

Τέλος  ο Σεβασμιώτατος μαζί με την πατρική του ευχή του έδωκε στον κ. Διευθυντή ωφέλιμα βιβλία  ιστορικού και πνευματικού ενδιαφέροντος των εκδόσεων της Ιεράς Μητροπόλεως.

 

Ι. Μ. Φθιώτιδος

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *