Σταγών Θεόκλητος: “Δοξάζω το Θεό που με οδήγησε σε αυτή τη Μητρόπολη” (BINTEO)
Άρχων (10273 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Σταγών Θεόκλητος: “Δοξάζω το Θεό που με οδήγησε σε αυτή τη Μητρόπολη” (BINTEO)

Για τα συναισθήματά του, τις σκέψεις του και την εμπειρία του από το πρώτο διάστημα που βρίσκεται στη Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων μίλησε στο MessiniaLIVE o Mητροπολίτης Θεόκλητος.

“Καθημερινά δοξάζω το Θεό χίλιες φορές το δευτερόλεπτο που οδήγησε τα βήματά μου σε αυτή τη Μητρόπολη“, δήλωσε χαρακτηριστικά. Επεσήμανε πόσο χαρούμενος και ευτυχισμένος είναι από την αγάπη και την αποδοχή που του έδειξε ο κόσμος.

Ερωτηθείς για τη διαφορά της Καλαμάτας από την Καλαμπάκα, μας δήλωσε ότι η κάθε μια έχει τη χάρη της και τις ομορφιές της. Ο ίδιος προσαρμόστηκε γρήγορα στο νέο του περιβάλλον και σε αυτό έπαιξε ρόλο η αγάπη του κόσμου.

Με αφορμή τη σημερινή γιορτή της Παναγίας Υπαπαντής, ο Μητροπολίτης Θεόκλητος έδωσε τις ευχές του να έχει πάντα τη στήριξή της η χώρα μας, “ειδικά στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε, καθώς διακυβεύονται πολλά”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

messinialive.gr

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *