Λαγκαδά Ιωάννης: “Οι άνθρωποι πρέπει να ζουν ζωή Χριστοκεντρική” (ΦΩΤΟ)
Άρχων (10638 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Λαγκαδά Ιωάννης: “Οι άνθρωποι πρέπει να ζουν ζωή Χριστοκεντρική” (ΦΩΤΟ)

Την πρώτη Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία, ετέλεσε το πρωί της Τετάρτης της 21 Φεβρουαρίου ε.έ., ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, εις τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά.

Στο λόγο του προς τους πιστούς ο Σεβασμιώτατος επεσήμανε μεταξύ των άλλων ότι οι άνθρωποι πρέπει να ζουν μία ζωή Χριστοκεντρική. Είναι πολλή σημαντικό να κατανοήσουμε ότι η εν Χριστώ ζωή δεν είναι μία τυπική αναφορά ενός μηνύματος, αλλά είναι το ουσιαστικό εκείνο γεγονός, που εκφράζει το Θέλημα του Θεού και που μας χαρίζει την άληκτο ζωή. Θα πρέπει να έχουμε συνεχώς στην καρδιά μας την παρουσία Του και να πράττουμε με τα έργα μας το θέλημα Του.

Κλείνοντας την ομιλία του ο Μητροπολίτης ευχήθηκε προς όλους η σημερινή πρώτη Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων, να είναι η καλή απαρχή ώστε να προσπαθήσουμε όλοι μας να είμαστε και πιο ο ένας στον άλλον και όλοι μαζί στην εν Χριστώ Ζωή.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Ι. Μ. ΛΑγκαδά

Εκτύπωση

Σχόλια

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *