Κορίνθου: “Δεν βρίσκουμε λεωφορείο για το συλλαλητήριο στην Αθήνα”
Άρχων (10283 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Κορίνθου: “Δεν βρίσκουμε λεωφορείο για το συλλαλητήριο στην Αθήνα”

Το μεγάλο ενδιαφέρον των πολιτών ανά την Ελλάδα για το συλλαλητήριο της Κυριακής επιβεβαίωσε ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος αποκαλύπτοντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ότι έχουν ναυλωθεί όλα τα διαθέσιμα λεωφορεία στην Κόρινθο και δεν βρίσκει η Μητρόπολη τρόπο να μετακινήσει κόσμο στην πλατεία Συντάγματος.

«Δεν υπάρχει πούλμαν για να ανέβουμε στην Αθήνα, έχουν ναυλωθεί όλα» είπε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά την αλλαγή στάσης της Εκκλησίας ο κ. Διονύσιος, ο οποίος θα είναι παρών στην Αθήνα την Κυριακή, είπε ότι στη Θεσσαλονίκη «υπήρξε ένα ισχυρό μήνυμα που έλαβε και η Εκκλησία».

Εξήγησε, δε, ότι οι 9 μητροπολίτες που έδωσαν το «παρών» στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης το έκαναν γιατί «είχαμε την πληροφορία ότι θα υπήρχαν παραεκκλησιαστικά στοιχεία για να “καπελώσουν” τη συγκέντρωση».

Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Κορίνθου η Εκκλησία έχει κάθε λόγο στο Σκοπιανό «γιατί μέσα από την Εκκλησία θα περάσει αλυτρωτισμός και γλώσσα και πολλά πράγματα».

«Μια κυβέρνηση που διαπραγματεύεται πρέπει να ξέρει όλες τις πτυχές του θέματος και όλες οι κυβερνήσεις δεν έλαβαν υπόψη τους τις παραμέτρους αυτές για το θέμα» κατέληξε ο κ. Διονύσιος.

 

protothema.gr

 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *