Η Μητρόπολη Κίτρους συμμετέχει μαζικά στο Συλλαλητήριο της Αθήνας
Άρχων (10283 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Η Μητρόπολη Κίτρους συμμετέχει μαζικά στο Συλλαλητήριο της Αθήνας

 Το πρωί της Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε  στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Κατερίνης  σύσκεψη των Προϊσταμένων των Ιερών Ναών  της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, υπό την προεδρία του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη Βαρνάβα Λεοντιάδη, με αποκλειστικό αντικείμενο το συντονισμό της  συμμετοχής των Πιεριέων στο μεγάλο εθνικό συλλαλητήριο της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου, στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα.

          Μετά τη μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης με τη ναύλωση  εβδομήντα περίπου λεωφορείων από την Ιερά Μητρόπολη, ο Πρωτοσύγκελλος ενημέρωσε τους υπεύθυνους κληρικούς για τη μετακίνηση των ενδιαφερομένων  στο συλλαλητήριο της Αθήνας και τη δωρεάν δρομολόγηση λεωφορείων.

Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, κατόπιν πρωτοβουλίας και οργανωμένων ενεργειών του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη κ. Γεωργίου, θα διαθέσει για ακόμη μια φορά δωρεάν λεωφορεία για τη ειρηνική συμμετοχή στο συλλαλητήριο για την «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». Μέχρι στιγμής έχουν ναυλωθεί τριάντα λεωφορεία με αυξητική τάση

Το κάλεσμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεώργιου προς τους χριστιανούς της ηρωικής και μαρτυρικής γης της Πιερίας αγκάλιασε το σύνολο της τοπικής κοινωνίας, φορείς, πολιτιστικοί σύλλογοι, σωματεία, ομοσπονδίες και ενώσεις.

I. Μ. Κίτρους

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *