Αγιασμός Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στα Λιβάδια Περτουλίου Τρικάλων
Άρχων (10283 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Αγιασμός Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στα Λιβάδια Περτουλίου Τρικάλων

Ο ορεινός όγκος της περιοχής των Τρικάλων δίνει τη δυνατότητα στα στελέχη, στους σπουδαστές και σπουδάστριες  της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων να εκπαιδευτούν στα δύσκολα. Εδώ και μέρες έχουν στρατοπεδεύσει στο Περτούλι και καθημερινά εξασκούνται σε «χειμερινές ασκήσεις» διατηρώντας το αξιόμαχο σε υψηλό βαθμό.

Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο βρέθηκαν κοντά στους σπουδαστές και τέλεσαν την Ακολουθία του Αγιασμού παρουσία του Ανωτέρου Διοικητού Φρουράς Τρικάλων και Διοικητού της Σ.Μ.Υ Ταξιάρχου κ. Δημητρίου Τσιπίδη.

Μετά το πέρας του Αγιασμού οι δύο Επίσκοποι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με σπουδαστές και σπουδάστριες της Σχολής και να διαπιστώσουν τις εξαιρετικές εντυπώσεις τους από την χειμερινή διαβίωση.

Ι. Μ. Τρίκκης

 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *