Χριστουγεννιάτικη Κατασκήνωση στην πόλη της Πρέβεζας (ΦΩΤΟ)
Άρχων (10631 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Χριστουγεννιάτικη Κατασκήνωση στην πόλη της Πρέβεζας (ΦΩΤΟ)

Ένα Χριστουγεννιάτικο Κατασκηνωτικό τριήμερο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα παιδιά των Ενοριακών Παιδικών Συντροφιών της Πρέβεζας. Το πρόγραμμα ξεκίνησε από τις 28 Δεκεμβρίου και τελείωσε το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου  2017 στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως μας στην Πρέβεζα.

Οι κατασκηνωτές  είχαν την ευκαιρία μέσα από το δημιουργικό πρόγραμμα να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες και παιχνίδια που είχαν σκοπό να βοηθήσουν ζήσουν έντονα το μεγάλο γεγονός της γέννησης του Χριστού, αλλά και στιγμές ξεγνοισιάς και συντροφικότητας.

Την τελευταία μέρα συμμετείχαν στην Θ. Λειτουργία, ενώ αμέσως μετά ετοίμασαν γλυκίσματα και με τραγούδια και κάλαντα βγήκαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης μεταφέροντας τη χαρά και την ελπίδα κερνώντας τα γλυκίσματά τους. Στο μεσημεριανό τραπέζι η Κατασκήνωση υποδέχτηκε τον Σεβασμιώτατο ποιμενάρχη μας όποιος ευλόγησε την Βασιλόπιτα της Κατασκήνωσης, έδωσε ευχές στους κατασκηνωτές και στα Στελέχη και μοίρασε το ενθύμιο της Κατασκήνωσης.

Ι. Μ. Πρεβέζης

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *