Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Άσυλο Ανιάτων της Ι. Μ. Μεσσηνίας (ΦΩΤΟ)
Άρχων (10619 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Άσυλο Ανιάτων της Ι. Μ. Μεσσηνίας (ΦΩΤΟ)

Σε κλίμα εορταστικό αλλά και με τη συγκίνηση έκδηλη στα πρόσωπα των παρευρισκομένων πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση με την ευκαιρία των Εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο Άσυλο Ανιάτων “Η Στέγη της Εκκλησίας” της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία της Μητροπόλεως με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με την πρωτοβουλία του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Αγγέλου Χρονά και με την υποστήριξη της Περιφέρειας. Το παρόν έδωσαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Μεσσηνίας κ. Ελένη Αλειφέρη, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος και συγγενείς των φιλοξενουμένων στο Ίδρυμα.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης ευχαρίστησε όλους τους παρόντες και ιδιαιτέρως το Προσωπικό του Ιδρύματος για το ενδιαφέρον του αναφορικά με την περίθαλψη των Τροφίμων και την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την συμπαράσταση.

Τέλος ευχαρίστησε τον μαέστρο και την ορχήστρα της Μουσικής Σχολής ‘Δίαυλος” για την παρουσία τους και την συμβολή τους στην εκδήλωση.

Ι. Μ. Μεσσηνίας

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *