Παραδοσιακά τραγούδια και κάλαντα στον Αρχιεπίσκοπο (ΦΩΤΟ)
Άρχων (10579 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Παραδοσιακά τραγούδια και κάλαντα στον Αρχιεπίσκοπο (ΦΩΤΟ)

Ρεπορτάζ: Μάκης Αδαμόπουλος

Μαθητές από διάφορα σχολεία της Αττικής και μέλη από χορωδίες φορέων και συλλόγων έψαλλαν τα κάλαντα και παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδια στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, με αφορμή την εορτή των Χριστουγέννων.

Από νωρίς το πρωί έφταναν στην Αρχιεπισκοπή παιδιά και νέοι, για να ευχηθούν στον Αρχιεπίσκοπο καλά Χριστούγεννα. Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν τον Αρχιεπίσκοπο τα παιδιά από το Ίδρυμα Περιθάλψεως Ατόμων με Νοητική Υστέρηση ή με σύνδρομο Down της Αρχιεπισκοπής «Μαρία Κόκκορη», η παιδική χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Αρχιεπισκοπής, καθώς και η χορωδία του Κέντρου Εκκλησιαστικής Διακονίας Οινοφύτων.

Τα παιδιά του Κέντρου Εκκλησιαστικής Διακονίας ευχήθηκαν στον Αρχιεπίσκοπο καλά Χριστούγεννα και τον ευχαρίστησαν για τη μέριμνα και την στήριξή του, ενώ αναφέρθηκαν στην σημαντική συμβολή και συμπαράσταση του Πρωτοσυγκέλλου της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτη Συμεών Βολιώτη.

Τον Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκαν, επίσης, μαθητές από την Ριζάρειο Σχολή, το Αρσάκειο, τον Βρεφονηπιακό Σταθμό Βαφειαδάκειον, η ομάδα του Καστελόριζου, η Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της Αρχιεπισκοπής, καθώς και μαθητές από τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα, τα οποία συνόδευαν δάσκαλοι του σχολείου και η Διευθύντρια του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας της Αρχιεπισκοπής κ. Μαίρη Πίνη. Το ΚΕΣΟ, εξάλλου, αναπτύσσει δράσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος σε συνεργασία με πολλά σχολεία της Αττικής.

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε όλα τα παιδιά και τους φορείς που τον επισκέφθηκαν και τους ευχήθηκε δύναμη να συνεχίσουν το έργο τους και χρόνια πολλά για την εορτή των Χριστουγέννων.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

I. A. A.

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *