Ο Μητροπολίτης Άρτης στην Ενορία της Αγίας Παρασκευής Ράμιας (ΦΩΤΟ)
Άρχων (10638 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ο Μητροπολίτης Άρτης στην Ενορία της Αγίας Παρασκευής Ράμιας (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, το πρωΐ, στον Ενοριακό Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Ράμιας Άρτης, ελειτούργησε και εκήρυξε τον Θείο λόγο ο επιχώριος Μητροπολίτης κ. Καλλίνικος.

Ο Σεβασμιώτατος στο Κήρυγμά του, ετόνισε, πως όλοι είμαστε καλεσμένοι από τον οικοδεσπότη Χριστό, στο Μέγα Δείπνο της αληθινής ζωής. Αν αντιληφθούμε αυτή την αλήθεια, θα σπεύσουμε να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα, με ευχαριστιακή διάθεση προς τον Θεό. Αν όμως θεωρήσουμε, πως μπορούμε μόνοι μας, να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες μας, τότε αρνούμενοι το κάλεσμα του Θεού, μένουμε άγευστοι της αληθινής, της αιώνιας ζωής. Και τότε, πραγματώνεται δυστυχώς, ο λόγος της Αποκαλύψεως «όνομα έχεις ότι ζης και νεκρός ει». Η ζωή είναι το Δείπνο, που παραθέτει ο Θεός. «Πολλοί οι κλητοί ολίγοι δε οι εκλεκτοί». Ας εκλέξουμε την μετοχή μας στο Δείπνο της αληθινής, της αιώνιας ζωής. Η αληθινή ζωή είναι επιλογή. Είναι ο Χριστός, η Εκκλησία.

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *