Θ. Λειτουργία και επίσκεψη σε Φυλακές από τον Μητροπολίτη Θηβών (ΦΩΤΟ)
Άρχων (10630 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Θ. Λειτουργία και επίσκεψη σε Φυλακές από τον Μητροπολίτη Θηβών (ΦΩΤΟ)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου ε.έ. ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Άρματος, όπου εκκλησιάστηκαν τα παιδιά του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Άρματος με τους δασκάλους τους.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος μαζί με συνεργάτες του Οργανισμού Κοινωνικών Δομών της Μητροπόλεως «Η ΑΡΩΓΗ» επισκέφθηκε τις γυναικείες φυλακές καθώς και το Κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών κρατουμένων Ελεώνος Θηβών. Ο κ. Γεώργιος συνομίλησε με τις κρατούμενες ενισχύοντάς τες με πατρικούς λόγους παραμυθίας, τους ευχήθηκε για τις άγιες μέρες που έρχονται και τους μοίρασε δώρα καθώς και στα μικρά παιδιά των κρατουμένων γυναικών.

Επίσης, επισκέφθηκε την Διεύθυνση του Κέντρου απεξάρτησης τοξικομανών κρατουμένων (οι θεραπευόμενοι- κρατούμενοι ευρίσκοντο σε θεραπευτικό πρόγραμμα) και συνομίλησε με τον Διευθυντή και το προσωπικό του Κέντρου, ευχόμενος καλή δύναμη στο έργο τους και καλές γιορτές και όπως πάντα έχοντας γλυκά και δώρα για τα μέλη του θεραπευτικού προγράμματος.

Ι. Μ. Θηβών

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *