Θρησκευτικομουσική εκδήλωση στην Ι. Μ. Μεγάρων (ΦΩΤΟ)
Άρχων (10579 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Θρησκευτικομουσική εκδήλωση στην Ι. Μ. Μεγάρων (ΦΩΤΟ)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνος και ο Αξιότιμος Δήμαρχος Μεγάρων και Νέας Περάμου κ. Γρηγόριος Σταμούλης διοργάνωσαν από κοινού, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Μεγάρων, την Τετάρτη το βράδυ της 13ης Δεκεμβρίου 2017, θρησκευτικομουσική εκδήλωση ‘‘Προευπρεπίζοντας τα Χριστούγεννα’’, σε συνεργασία με το ‘‘Βυζάντειο’’ Δημοτικό Ωδείο και το Εκκλησιαστικό Μουσικό Σχολείο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Την ευθύνη δια την άρτια διοργάνωση της εκδηλώσεως είχε το Γραφείο Νεότητος και Κατηχήσεως της Ι.Μ. και ιδιαιτέρως ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης και Διευθυντής του εν λόγω Γραφείου, Ιεροκήρυξ της Ι.Μ. κ. Χρυσόστομος Κουλουριώτης, καθώς και ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως και Προϊστάμενος του Γραφείου Νεότητος, Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος κ. Αλέξανδρος Κουργιαλής.

Η εκδήλωση κατά κοινήν ομολογία ήταν μια επίκαιρη πνευματική πανδαισία, αφού αποδόθηκαν Χριστουγεννιάτικοι  Ύμνοι και Κάλαντα απ΄ όλα τα μέρη της Ελλάδος.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης ευχαρίστησε και συνεχάρη άπαντας, διοργανωτάς και συμμετέχοντας και τους ευχήθηκε διά τις ημέρες του επερχομένου αγίου Δωδεκαημέρου, στην συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό ο αξιότιμος κ. Δήμαρχος και η πνευματική αυτή εκδήλωση έκλεισε με την φήμη που έψαλλε η χορωδία, στον Σεπτό Ποιμενάρχη.

Ι. Μ. Μεγάρων

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *