Η εορτή των Χριστουγέννων στην πληγείσα Μάνδρα (ΦΩΤΟ)
Άρχων (10628 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Η εορτή των Χριστουγέννων στην πληγείσα Μάνδρα (ΦΩΤΟ)

Τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης – Μάνδρας, επέλεξε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνος κ.κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, σήμερα Χριστούγεννα (Δευτέρα), 25η Δεκεμβρίου 2017, για να χοροστατήσει στην Ακολουθία του Όρθρου, να τελέσει την Αναίμακτο Ιερουργία, αλλά και να βρεθεί ανάμεσα στα πονεμένα του παιδιά της Μάνδρας, εορτάζοντας μαζί τους την Μητρόπολη των Εορτών.

Μετά το Ανάγνωσμα του Ιερού Ευαγγελίου διαβάστηκε η Ποιμαντορική Εγκύκλιος (Μήνυμα Χριστουγέννων) του Σεβασμιωτάτου Πατρός, επί τη Χριστού Γεννήσει, όπου έγινε αναφορά και στα τελευταία καταστροφικά γεγονότα της 15ης Νοεμβρίου ε.έ., που έπληξαν τους εν Μάνδρα αδελφούς μας.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης, μαζί με το Αντίδωρο, μοίρασε σε όλους μια Εικόνα της Γεννήσεως του Κυρίου  (έργο της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου Προδρόμου – Μακρυνού) με ευχές του, καθώς και μία Αγιοβασιλόπιττα σε κάθε εκκλησιαζόμενο.

Ι. Μ. Μεγάρων

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *