Επίσκεψη αγάπης στους φυλακισμένους των Διαβατών (ΦΩΤΟ)
Άρχων (10631 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Επίσκεψη αγάπης στους φυλακισμένους των Διαβατών (ΦΩΤΟ)

Πολύτιμη πνευματική και υλική στήριξη προσέφερε και φέτος η ενορία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Γιαννιτσών στους φυλακισμένους του Καταστήματος Κράτησης Διαβατών Θεσσαλονίκης.
Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 η ενορία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Γιαννιτσών πραγματοποίησε την 7η ετήσια επίσκεψή της στο Σωφρονιστικό Κατάστημα των Διαβατών μεταφέροντας μαζί με τις ευχές των ενοριτών και πολλών άλλων κατοίκων της περιοχής Γιαννιτσών υλικές προσφορές για την ανακούφιση της καθημερινότητας των κρατουμένων. Ο Δήμος Πέλλας συμμετείχε με την διάθεση οχήματος για την μεταφορά των πολλών προσφορών που συγκεντρώθηκαν, οι Εθελοντικές Ομάδες: «Το Όραμα των Αμπελιών», «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» Γιαννιτσών, ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος Θεάτρου «ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ» και πολυάριθμοι μαθητές και ιδιώτες προσέφεραν χρήματα και μεγάλη ποσότητα διαφόρων ειδών πρώτης ανάγκης, προκειμένου να καλυφθούν άμεσες ανάγκες περισσοτέρων των 500 απόρων κρατουμένων, ανδρών και γυναικών.
Ο Διευθυντής των φυλακών, ο Αρχιφύλακας και οι κοινωνικοί λειτουργοί του καταστήματος υποδέχθηκαν την αντιπροσωπεία της ενορίας με χαρά, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους και την ενημέρωσαν για το δύσκολο έργο τους. Επικεφαλής της αντιπροσωπίας ήταν ο προϊστάμενος του Ι. Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Γιαννιτσών Αρχιμανδρίτης Καλλίνικος Δοράκης. Τον συνόδευαν τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, ενώ η Παραδοσιακή Χορωδία της ενορίας απέδωσε Χριστουγεννιάτικους ύμνους, κάλαντα και τραγούδια μεταφέροντας το εορταστικό πνεύμα στους κρατουμένους.
Ι. Μ.  Εδέσσης
Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *