Εγκαίνια Γραφείου Ε.Π.Α.Χ. από τον Μητροπολίτη Χαλκίδος (ΦΩΤΟ)
Άρχων (10638 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Εγκαίνια Γραφείου Ε.Π.Α.Χ. από τον Μητροπολίτη Χαλκίδος (ΦΩΤΟ)

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 στις 12 μ. ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, τέλεσε τον Αγιασμό των Εγκαινίων των νέων Γραφείων της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Χαλκίδος (Ε.Π.Α.Χ.), τα οποία στεγάζονται στην οδό Καραμουρτζούνη 1 (2ος Όροφος), στον πεζόδρομο των Δικαστηρίων Χαλκίδας, απέναντι ακριβώς από το Γραφείο των Επιμελητών Ανηλίκων Χαλκίδος.
Στον Αγιασμό συμμετείχαν οι Αρχιμ. Φιλόθεος Θεοχάρης, Αντιπρόεδρος της Εταιρείας και Αρχιμ. Αιμιλιανός Χρήστου, μέλος του Δ.Σ. (εκπρόσωποι της Ι. Μητροπόλεως στην διοίκηση της Ε.Π.Α.Χ.), ο Ιερεύς Ιωάννης Φαφούτης και οι Διάκονοι Νικόλαος και Ευγένιος, ενώ παρέστησαν η Πρόεδρος της Εταιρείας κ. Αικατερίνη Παπαδημητροπούλου, Εφέτης, η προηγούμενη πρόεδρος κ. Νικάνδρου, τα μέλη του Δ.Σ., εθελοντές και φίλοι της Ε.Π.Α.Χ., ο Βουλευτής Ευβοίας κ. Ακριώτης, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Γκίκας, ο τ. Πρόεδρος κ. Γκάνης, ο Πρόδρος του Νοσοκομείου κ. Τζαφέρος και, φυσικά, οι ακάματοι εργάτες της Εταιρείας, Επιμελητές Ανηλίκων κ. Χρύσα Αθανασίου και κ. Γιώργος Καρβελάς.
Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη το Δ.Σ. και δήλωσε, γι’ ακόμη μια φορά, την στήριξη της Ι. Μητροπόλεως στο έργο της Εταιρείας, ενώ προσέφερε και μία Ι. Εικόνα, για να τοποθετηθεί στα νέα Γραφεία.
Η κ. Παπαδημητροπούλου ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την έμπρακτη στήριξη της Ι. Μητροπόλεως, η οποία κατέβαλε το ενοίκιο των νέων Γραφείων, τα οποία εξοπλίσθηκαν από την προσφορά του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδος.
Τα Εγκαίνια περιελάμβαναν, ακόμη, κεράσματα, μουσικά σχήματα και Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ, τα οποία αγκαλιάστηκαν από πολλούς Χαλκιδέους.

Ι. Μ. Χαλκίδος
Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *