Αγιασμός στο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Βαφειαδακείου Ιδρύματος (ΦΩΤΟ)
Άρχων (10888 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Αγιασμός στο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Βαφειαδακείου Ιδρύματος (ΦΩΤΟ)

Σήμερα, Πέμπτη 2 Νοεμβρίου και ώρα 10:30,τελέστηκε στον 9ο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Βαφειαδακείου Ιδρύματος  στο Δήμο Βύρωνα, κατόπιν κανονικής άδειας και ευλογίας του ΣεβασμιωτάτουΜητροπολίτου Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ.κ. Δανιήλ, από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Συμεών Βολιώτη, η Ιερά Ακολουθία του Αγιασμού.

Παρευρέθησανο Ιερέας του Ι. Ναού Αγίας Τριάδος Βύρωνα π. Γεδεών,  η υπεύθυνη των Σταθμών του Δήμου Βύρωνα κ. Μαριάννα Τζοβάρα, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας & Νέας Γενιάς κ. Κλωνάρη Λεμονιά, ,ο Γραμματέας του ΒαφειαδακείουΙδρύματος, καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Παναγιώτης Σίσκος, καθώς και το προσωπικό του σταθμού.

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Α.Αθηνών, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Συμεών Βολιώτης, υπό την ιδιότητα του Προεδρεύοντος του Βαφειαδακείου Ιδρύματος, μετέφερε τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄, Προέδρου του Ιδρύματος,και συμβούλεψε τα παιδιά με το δικό του πνευματικό τρόπο.

Επίσης, ο π. Συμεών Βολιώτης αναφέρθηκε στον σχεδιασμό του Ιδρύματος ‘’Προστασία Μητρικών Έργων Σταμάτη & Ελένης Βαφειαδάκη’’ να αναβαθμίσει κτιριακά το Βρεφονηπιακό Σταθμό Βύρωνα, ο οποίος συμπληρώνει ήδη 52 χρόνια λειτουργίας. Οι εργασίες αναβάθμισης του κτιρίου αναμένεται να αγγίξουν το ποσό των 500.000 € με σκοπό ο συγκεκριμένος σταθμός, ο οποίος εξυπηρετεί 140 βρέφη και νήπια, να εκσυχρονιστεί με τον πλέον άρτιο τρόπο.

Ι. Α. Α.

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *