Ραγκούσης: “Ανάξιο του κύρους της Εκκλησίας το εξώδικο”
Άρχων (10589 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ραγκούσης: “Ανάξιο του κύρους της Εκκλησίας το εξώδικο”

Μήνυμα προς την ιεραρχία ότι η αντίδρασή της για τις δηλώσεις του περί ομοφυλόφιλων μητροπολιτών είναι ανάξια του κύρους της Εκκλησίας έστειλε σήμερα ο Γιάννης Ραγκούσης.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς τόνισε ότι δεν αλλάζει αυτά που είπε, πως δεν είναι μεμπτό αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος και ότι είναι έτοιμος να υποστηρίξει τη θέση του ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Κληθείς να σχολιάσει το εξώδικο της Εκκλησίας, που του ζήτησε να υποστηρίξει τα όσα δήλωσε στο περιοδικό Antivirus δίνοντας συγκεκριμένα ονόματα αλλιώς η υπόθεση θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη, ο Γιάννης Ραγκούσης τόνισε στον ΣΚΑΙ το πρωί της Δευτέρας ότι είναι λάθος να περνά το μήνυμα του εκφοβισμού της αντίθετης γνώμης.

Επίσης, τόνισε ότι δεν θα ζητήσει συγγνώμη γιατί δεν είπε κάτι που προσβάλει κάποιον ή την Εκκλησία και πως αν η ιεραρχία πιστεύει το αντίθετο, απομακρύνεται από τη νέα γενιά και την κοινωνία που πάει μπροστά.

Κάλεσε, δε, την Εκκλησία να μην στρουθοκαμηλίζει και να κάνει ότι δεν βλέπει πως υπάρχουν ομοφυλόφιλοι, ή να υποστηρίζει ότι η ύπαρξή τους είναι αμαρτία.

Ο Γιάννης Ραγκούσης υπογράμμισε ότι δεν παίρνει πίσω αυτά που είπε και πως περιέγραψε καταστάσεις τις οποίες περιγράφουν και εκατομμύρια Ελληνες. Τόνισε ακόμη ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι κάτι μεμπτό και πως με παρρησία θα συνεχίσει να λέει τις απόψεις του.

 

in.gr

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *