Πολυαρχιερατικός Εσπερινός στον Πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ναό Άρτης
Άρχων (10614 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Πολυαρχιερατικός Εσπερινός στον Πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ναό Άρτης

Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσοστόμου και συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών πρώην Άρτης κ. Ιγνατίου και Άρτης κ. Καλλινίκου, τελέσθηκε με θρησκευτική μεγαλοπρέπεια ο πανηγυρικός Εσπερινός επί τη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου στον φερώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό στην Άρτα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος ευχαρίστησε για την παρουσία τους στην Πανήγυρη τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομο και πρώην Άρτης κ. Ιγνάτιο.

Ο χοροστατήσας Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης εξέφρασε την χαρά του που ευρέθη στην γειτονική του Άρτα συμπανηγυρίζων μετά αγαπητών Αρχιερέων τη μνήμη του Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου. Μεταξύ άλλων ετόνισε ότι οι δοκιμασίες είναι αναπόφευκτες στην πνευματική ζωή. Μοναδική πηγή θάρρους αποτελεί το πρόσωπο του Εσταυρωμένου Ιησού Χριστού, που εμψύχωσε και τον Άγιο Δημήτριο.

Ι. Μ. Άρτης

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *