Ο Μητροπολίτης Σμύρνης στον Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου Καρύτση (ΦΩΤΟ)
Άρχων (10611 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ο Μητροπολίτης Σμύρνης στον Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου Καρύτση (ΦΩΤΟ)

Η «΄Ενωσις Σμυρναίων» υποδέχθηκε στην Αθήνα τον Σεβ. Μητροπολίτη Σμύρνης κ. Βαρθολομαίο, τον οποίο κάλεσε για να ευλογήσει τους απογόνους εκείνων που βίωσαν τη μεγάλη καταστροφή αλλά και ταυτόχρονα τους μετέδωσαν την αγάπη τους για την πανέμορφη πρωτεύουσα της Ιωνίας.
Το πρωί της Κυριακής, 15 Οκτωβρίου 2017, ο Μητροπολίτης Σμύρνης λειτούργησε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Καρύτση και ανέπεμψε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των θανόντων μελών του Σωματείου από το έτος της ίδρυσής του (1936) μέχρι και τις ημέρες μας.
Στη συνέχεια, αμέσως μετά το τέλος της Θ. Λειτουργίας, έγινε η επίσημη υποδοχή του Μητροπολίτου Σμύρνης στο Ιστορικό Μουσείο Αθηνών, στην ιστορική Αίθουσα Συνεδριάσεων της Παλαιάς Βουλής.
Μετά την ομιλία του κ. Βαρθολομαίου ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μικρασιατικά και κυρίως σμυρναϊκά τραγούδια από το «Αθηναϊκό Χορωδιακό Σύνολο» υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Δημήτρη Καραβέλη.
Φως Φαναρίου
Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *