Ημερίδα Ιερέων Νεότητος και Κατηχητών στην Ι. Μ. Πρεβέζης (ΦΩΤΟ)
Άρχων (10542 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ημερίδα Ιερέων Νεότητος και Κατηχητών στην Ι. Μ. Πρεβέζης (ΦΩΤΟ)

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 στην Παιδόπολη του Ζηρού πραγματοποιήθηκε η 3η Ημερίδα Ιερέων Νεότητος και Κατηχητών της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης.

Ο Σεβασμιώτατος με πατρικούς λόγους καλωσόρισε τους  Ιερείς Νεότητος και τους Κατηχητές σε αυτή την πρώτη κατηχητική συνάντηση, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας Κατηχητικής χρονιάς.

Κατόπιν ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιωαννίκιος Ζαμπέλης, Διευθυντής του Κέντρου Νεότητος Ι.Μ. Λευκάδος και Ιθάκης, παρουσίασε και ανέπτυξε το θέμα της φετινής Ημερίδας                      «Κατασκήνωση – Ενορία – Κατήχηση».

Μετά από την συζήτηση που ακολούθησε την εισήγηση παρουσιάστηκαν οι δράσεις που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη κατηχητική χρονιά από το Γραφείο Νεότητος και μιας ομάδας Ενοριών της Μητροπόλεως μας.

Στο δεύτερο μέρος οι Ιερείς Νεότητος συζήτησαν θέματα που αφορούν την καλύτερη οργάνωση των Κατασκηνώσεων στην Μητρόπολή μας, ενώ η ομάδα κατηχητών παρακολούθησε ένα υποδειγματικό κατηχητικό μάθημα προσχολικής ηλικίας.

Η συνάντηση τελείωσε με κατασκηνωτικό γεύμα.

 

Ι. Μ. Πρεβέζης

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *