Φθιώτιδος: “Με συνεργασία και διαφάνεια ο Ναός θα ολοκληρωθεί σύντομα”
Άρχων (10283 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Φθιώτιδος: “Με συνεργασία και διαφάνεια ο Ναός θα ολοκληρωθεί σύντομα”

Στον νεοαναγειρόμενο μεγαλοπρεπή Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Νέας Μαγνησίας χοροστάτησε και ωμίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος την Κυριακή 30 Ιουλίου.

Στο κήρυγμά το ο Ποιμενάρχης  αναφέρθηκε στο Ευαγγέλιο της ημέρας και συγκεκριμένα ανέλυσε το θαύμα του πολλαπλασιασμού των πέντε άρτων και των δύο ιχθύων.

Στο τέλος του κηρύγματός του αναφερόμενος στην ανέγερση του Ιερού Ναού επαίνεσε τον καλό και ακούραστο  ιερέα του Ναού Αιδεσιμ. Πρωτ. π. Χρήστο Καραγιάννη και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο για την οικιοθελή προσωπική εργασία την οποία προσφέρουν δια την αποπεράτωση του άνω Ναού και χαρακτηριστικά ανέφερε:

« Ο Ναός θα τελειώσει σύντομα εάν συνεχίσετε με καλή συνεργασία και διαφάνεια, διότι ο φιλότιμος λαός παρατηρώντας την ύπαρξη καλής συνεργασίας και διαφάνειας προσφέρει».

Τέλος, ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη με υγεία και ευλογία από τον Θεό.

Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος ετέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο του κεκοιμημένου ενορίτη Κωνσταντίνου Ναρλιώτου ευχόμενος στην σύζυγο, τα παιδιά και τα εγγόνια του ο Κύριος να αναπαύει εις την αιωνιότητα  την ψυχή του και να τους χαρίζει εξ ύψους παρηγορία.

Μετά το κέρασμα, το οποίο παρετέθη στο γραφείο του Ναού ο Ποιμενάρχης μας συνοδευόμενος από τον εφημέριο π. Χρήστο και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο επισκέφθηκε τον άνω Ναό προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών.

Ι. Μ. Φθιώτιδος

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *