Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Άρτης Καλλινίκου (ΦΩΤΟ)
Άρχων (10260 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Άρτης Καλλινίκου (ΦΩΤΟ)

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Καλλινίκου στην Άρτα, καθώς και τα ονομαστήρια του επιχωρίου Μητροπολίτη κ. Καλλινίκου.

Το πρωί τελέσθηκε Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό Αγίου Μαξίμου του Γραικού Άρτας, προεξάρχοντος του εορτάζοντος Μητροπολίτη κ. Καλλινίκου, συλλειτουργούντων των Μητροπολιτών Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα, Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσοστόμου και Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου. Συμπροσευχόμενος παρέστη ο Μητροπολίτης πρώην Άρτης κ. Ιγνάτιος.

Το θείο λόγο κήρυξε ο Μητροπολίτης Ιλίου, ο οποίος αναφέρθηκε στο βίο του Αγίου και στα χαρίσματα που κοσμούν τον εορτάζοντα Μητροπολίτη.

Τέλος, ο Μητροπολίτης Καλλίνικος ευχαρίστησε τους Αρχιερείς, τον κλήρο, τους τοπικούς άρχοντες και το λαό της επαρχίας του, για τη συμμετοχή τους στα ονομαστήριά του.

Ζήτησε δε, τις προσευχές όλων των παρισταμένων για να του χαρίζει ο Θεός ταπείνωση και δύναμη προς εκπλήρωση της Αρχιερατικής του διακονίας.

ARXON.GR

Σχόλια

  1. […] Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην ιστοσελίδα arxon.gr […]

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *