Πανήγυρις Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Ραδοβισδίου στην Μητρόπολη Άρτης (ΦΩΤΟ)
Άρχων (242 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Πανήγυρις Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Ραδοβισδίου στην Μητρόπολη Άρτης (ΦΩΤΟ)

Την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017, το πρωΐ, στην Ενορία Βελεντζικού Άρτης χοροστάτησε στον Όρθρο, ελειτούργησε και εκήρυξε τον Θείο λόγο ο επιχώριος Μητροπολίτης κ. Καλλίνικος.

Ιερείς και ευσεβείς Χριστιανοί έλαβαν μέρος στην Θεία Λειτουργία προς τιμήν του Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Ραδοβισδίου του Θαυματουργού και προσκύνησαν την Τιμία Κάρα του, η οποία φυλάσσεται στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό.

Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος στις Κατασκηνώσεις αρρένων της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, στις Κρανιές, ετέλεσε Αγιασμό για την έναρξη της δεύτερης κατασκηνωτικής περιόδου. Τις Κατασκηνώσεις επεσκέφθη και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μέμφιδος κ. Νικόδημος, ο οποίος ομίλησε στους κατασκηνωτές για το πνευματικό έργο του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.

Κατόπιν, ο Μητροπολίτης Μέμφιδος μαζί με τον Μητροπολίτη Άρτης προσκύνησαν στην Ιερά Μονή Ροβελίστης και στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Παρηγορήτισσας.

 Ι. Μ. Άρτης

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *