Ημερίδα πνευματικών στην Ι. Μητρόπολη Βεροίας (ΦΩΤΟ)
Άρχων (10937 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ημερίδα πνευματικών στην Ι. Μητρόπολη Βεροίας (ΦΩΤΟ)

Την Τρίτη 6 Ιουνίου το πρωί μέσα στο πλαίσιο των ΚΓ’ Παυλείων πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Οσίου Νικοδήμου του Βεροιέως του δια Χριστός σαλού ημερίδα ιερέων που διακονούν στο Μυστήριο της Ιεράς Εξομολογήσεως.

Η ημερίδα είχε θέμα: Εξομολόγηση και ψυχικά νοσήματα.Την ημερίδα παρουσίασε ο αρχιμ. Ιερεμίας Γεωργαλής προϊστάμενος του Ιερού Ναού που φιλοξένησε τους πατέρες.
Ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας χαιρέτισε την εκδήλωση και εν συνέχεια τον λόγο πήραν ο ιερομόναχος Λουκάς Γρηγοριάτης, ιατρός και ο κ. Σταύρος Μπαλογιάννης καθηγητής νευρολογίας. Και οι δυο ομιλητές τόνισαν την σπουδαιότητα της κατανόησης από μεριάς των πνευματικών ότι η ορθή συμβουλευτική και ποιμαντική προς τους εξομολογουμένους θα πρέπει να έχει υπ’όψιν της και την πιθανή παθολογία και ψυχική διαταραχή του πάσχοντος ανθρώπου ο οποίος χρειάζεται την βοήθεια και της επιστήμης.
Μετά το πέρας των εισηγήσεων ο σεβασμιώτατος έδωσε στους εκλεκτούς ομιλητές το ενθύμιο την ΚΓ’ Παυλείων.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ι. Μ. Βεροίας

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *