Ο Πάπας «ευλόγησε» την Ελλάδα από ψηλά
Ο Άρχων (2911 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ο Πάπας «ευλόγησε» την Ελλάδα από ψηλά

Έχει η Ορθόδοξη χώρα μας ανάγκη από την ευλογία του Πάπα Φραγκίσκου; Κι όμως ο ποντίφικας «ευλόγησε» την Ελλάδα από αέρος!

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του προς την Αίγυπτο, στο πλαίσιο του οποίου μεταξύ άλλων θα συναντηθεί και με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, εν πτήσει ο ποντίφικας «ευλόγησε» την πατρίδα μας σε τηλεγράφημα προς τον πρώτο πολίτη της χώρας, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Ακολουθώντας την συνήθη τακτική του να στέλνει τηλεγραφήματα στους ηγέτες των χωρών τις οποιές διασχίζει προκειμένου να φτάσει στον εκάστοτε προορισμό του ο κ. Φραγκίσκος είπε προς τον Προκόπη Παυλόπουλο και προς τους Έλληνες τα εξής:

«Καθώς πετάω πάνω από την Ελλάδα στο δρόμο μου προς την Αίγυπτο για μια ποιμαντική επίσκεψη, στέλνω εγκάρδιους χαιρετισμούς στην εκλεκτότητά σας και στους συμπολίτες σας. Προσεύχομαι ο Παντοδύναμος να σας ευλογεί όλους με ειρήνη και δύναμη, και επικαούμαι θεϊκές ευλογίες στο έθνος σας».

 

pentapostagma.gr

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *