Μεγάλη Πέμπτη στον Ι. Ν. Αγίου Νικάνορος Καστοριάς (ΦΩΤΟ)
Ο Άρχων (2839 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Μεγάλη Πέμπτη στον Ι. Ν. Αγίου Νικάνορος Καστοριάς (ΦΩΤΟ)

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικάνορος λειτούργησε σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ, με τη συμμετοχή των Εφημερίων του Ιερού Ναού, των Διακόνων και πολλών πιστών χριστιανών.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους να μας χαρίζει ο Θεός υγεία και κάθε καλό στη ζωή μας και να οδηγεί τα βήματά μας στο φως, που είναι ο ίδιος ο Χριστός.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος τίμησε με τη διάκριση της Μητροπόλεως, τον Σταυρό της Παναγίας της Οδηγητρίας, τον κ. Αναστάσιο Μακρόπουλο, για την πολυετή προσφορά του στην τοπική μας Εκκλησία και ιδιαίτερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικάνορος, από την ημέρα που τέθηκε ο θεμέλιος λίθος, μέχρι και σήμερα.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης, χειροθέτησε σε Αναγνώστες τους Εκκλησιαστικούς Επιτρόπους και τους Νεωκόρους του Ναού, οι οποίοι διακονούν με ζήλο και στο ιερό αναλόγιο και δίνουν καθημερινά τον καλόν αγώνα στις οικογένειές τους και στην τοπική μας κοινωνία.


 

Ι. Μ. Καστορίας

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *