Μεγάλη Δευτέρα στην Ι. Μητρόπολη Κορίνθου (ΦΩΤΟ)
Άρχων (10290 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Μεγάλη Δευτέρα στην Ι. Μητρόπολη Κορίνθου (ΦΩΤΟ)

Στον Ι. Ναό Αγ. Άννης Κορίνθου βρέθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, εχθές, Μ. Δευτέρα, 11 Απριλίου 2017, προκειμένου να τελέσει την Ι. Ακολουθία του Νυμφίου. Τον Σεβ. Μητροπολίτη μας πλαισίωσαν οι συνοδοί του Κληρικοί και οι Εφημέριοι του Ιερού Ναού Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτεροι π. Θεόδωρος Κεραμίδας και π. Αναστάσιος Ριζόγιαννης, ενώ παρέστησαν από τις αρχές του τόπου ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός και οι Δημ. Σύμβουλοι κ. Νικόλαος Σταυρέλης και Τιμολέων Πιέτρης.

Στους ευσεβείς Χριστιανούς, που είχαν συγκεντρωθεί προκειμένου να συμμετάσχουν στην Ακολουθία του Νυμφίου, ο Σεβασμιώτατος μίλησε εστιάζοντας στο ότι προκειμένου να μην μείνουμε, ως πιστοί, εκτός του «νυμφώνος» του Χριστού οφείλουμε να οδηγούμε τις ψυχές μας στο να παραμένουν «γρηγορούσες», πράττοντας πάντοτε το αγαθό και διατηρώντας τις ενωμένες με τον Κύριο και Σωτήρα Χριστό. Κατέληξε ευχόμενος προς όλους χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση!

Ι. Μ. Κορίνθου

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *