Η Μητρόπολη Λαρίσης ευχαριστεί την Ι. Μονή Βατοπεδίου
Άρχων (10572 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Η Μητρόπολη Λαρίσης ευχαριστεί την Ι. Μονή Βατοπεδίου

Η Ιερά Μητρόπολις Λαρίσης και Τυρνάβου ευχαριστεί την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου για την εκ νέου συμπαράσταση της στο φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιγνάτιος αναφέρει στην ευχαριστήρια επιστολή του, ότι σε μία εποχή όπου καθημερινά οι μερίδες φαγητού των απόρων αδελφών μας αυξάνονται, στο πρόσωπο του Γέροντος π. Εφραίμ βλέπουμε τον αρωγό και συμπαραστάτη που ενισχύει το μεγάλο κοινωνικό δίκτυο φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης, διότι εκείνος εφαρμόζει τον Ευαγγελικό λόγο «Επείνασα γάρ και εδώκατε μοι φαγείν…» και γίνεται συγκυρηναίος στο έργο της τοπικής μας Εκκλησίας.

Όλα τα είδη που απέστειλε η Ιερά Μονή Βατοπεδίου θα διατεθούν στους ενδεείς αδελφούς μας για το Πασχαλινό τραπέζι, ούτως ώστε να ενισχυθούν τα ήδη προγραμματισμένα 4.500 δέματα τα οποία θα δοθούν από το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητροπόλεως και τις Ενορίες των πόλεων Λαρίσης και Τυρνάβου και όλων των Αρχιερατικών Περιφερειών.

 

Ι. Μ. Λαρίσης

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *