Επιχορήγησις συσσιτίων στον Ι. Ναό Αγ. Μαρίνης, από τον Δήμο Ηλιουπόλεως
Άρχων (10599 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Επιχορήγησις συσσιτίων στον Ι. Ναό Αγ. Μαρίνης, από τον Δήμο Ηλιουπόλεως

Την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιουπόλεως μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το θέμα “Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την ενίσχυση των συσσιτίων των Ιερών Ναών του Δήμου Ηλιούπολης”

Την Τρίτη 25 Απριλίου ο πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου, παρέδωσε στο Δήμο έγγραφο του Ναού, περί αποδοχής της επιχορηγήσεως εφόσον αυτή εγκριθεί, με περιεχόμενη και την έκφραση των ευχαριστιών της εκκλησιαστικής Κοινότητος προς τους αρμοδίους.

Την Τετάρτη 26 Απριλίου ο πρόεδρος του ενοριακού Φιλοπτώχου πρωτοπρεσβύτερος Λάμπρος Ξεσφύγγης, επικοινώνησε τηλεφωνικώς, για το εν λόγω θέμα, με τον Δήμαρχο Ηλιουπόλεως Βασίλειο Βαλασόπουλο αλλά και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαρίνο Μπασούρη.

Αυθημερόν και μετά τις παραπάνω ενέργειες, ο πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου απέστειλε προς τον πρόεδρο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου επιστολή, αναφερόμενη στα της άνισης διανομής της επιχορηγήσεως.

 

Eκ του Ιερού Ναού

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *