Γιορτή νεολαίας στην Ι. Μητρόπολη Κίτρους (ΦΩΤΟ)
Ο Άρχων (2839 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Γιορτή νεολαίας στην Ι. Μητρόπολη Κίτρους (ΦΩΤΟ)

Την Τετάρτη του Πάσχα 19 Απριλίου πραγματοποιήθηκε Γιορτή Νεολαίας των Κατηχητικών Συνάξεων της Αρχιερατικής Περιφέρειας Πέτρας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Η Γιορτή Νεολαίας φιλοξενήθηκε στην Ενοριακή Αίθουσα Λόφου. Παρέστησαν πολλοί νέοι και παιδιά από τις Ενορίες της Αρχιερατικής Περιφέρειας Πέτρας.

Παρέστησαν ακόμη  ο Αρχιμανδρίτης π. Θεωνάς Αθανασιάδης, Υπεύθυνος Νεότητας της Ι. Μ. Φλωρίνης, ο Αρχιμανδρίτης π. Διονύσιος Γκόλιας, Υπεύθυνος Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος,  ο Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης κ. Γεώργιος Ίτσιος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λόφου κ. Κων/νος Ζησόπουλος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος χαιρέτησε εγκάρδια τα παιδιά και τους νέους, ευχαρίστησε τους χορηγούς και συνεχάρη τους ιερείς, τους κατηχητές και τους διοργανωτές της εκδήλωσης.

Την ευθύνη διοργάνωσης της Γιορτής Νεολαίας είχε ο Πρεσβύτερος Γεώργιος Βέτσος, Υπεύθυνος Νεότητας στην Αρχιερατική Περιφέρεια Πέτρας, ενώ την προετοιμασία και διεξαγωγή της ανέλαβαν μέλη της Σύναξης Νέων (αποφοίτων λυκείου-φοιτητών-εργαζομένων), που λειτουργεί στην Ενορία του Λόφου με τη συμμετοχή και την προσωπική μέριμνα του Σεβασμιωτάτου.

 

Ι. Μ. Κίτρους

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *