π. Αθανάσιος Σιμωνοπετρίτης: ” Κύριε φώτισον μου το σκότος” (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Άρχων (2911 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

π. Αθανάσιος Σιμωνοπετρίτης: ” Κύριε φώτισον μου το σκότος” (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Στον κατάμεστο από ευσεβείς Χριστιανούς, Ιερό Ναό του Αγίου Χριστοφόρου, στην περιοχή Καμίνια στα Χανιά τελέστηκε την Β’ Κυριακή των Νηστειών ο Κατανυκτικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού.

Μετά το πέρας του Εσπερινού ακολούθησε πνευματική ομιλία από τον Πανοσιολογιώτατο Αγιορείτη Ιερομόναχο από την Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας π. Αθανάσιο με θέμα: ” Κύριε φώτισον μου το σκότος”· μία ομιλία βιωματική και κατάμεστη από πλούσια πνευματικά γεγονότα από τη ζωή του Γέροντα και σύγχρονων Αγίων της Εκκλησίας μας!

Τον π. Αθανάσιο παρουσίασε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης ο οποίος όπως θα ακούσετε στο βίντεο τα περισσότερα μέλη της οικογενείας του ασπάστηκαν την μοχαχική πολιτεία!

Την πηγαία πνευματική ομιλία έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας ο οποίος ευχαρίστησε τον ομιλητή για τα όμορφα πνευματικά λόγια και παραδείγματα, καθώς και όλους τους ευσεβείς Χριστιανούς που έδωσαν και δίνουν το παρών σε κάθε Ακολουθία και ομιλία!

Τέλος και ο εφημέριος του Ναού Πρωτ. Βασίλειος Φραγκιαδάκης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο, τον Πρωτοσύγκελλο, τον π. Αθανάσιο με τον οποίο διατηρούν και στενή φιλία, τους κληρικούς και όλο τον κόσμο για την συμμετοχή του.

 

Ι. Μ. Κυδωνίας

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *