Πλήθος ευλαβών πιστών στο Ναό της Ευαγγελιστρίας στην Τήνο (ΦΩΤΟ)
Άρχων (10586 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Πλήθος ευλαβών πιστών στο Ναό της Ευαγγελιστρίας στην Τήνο (ΦΩΤΟ)

Στον Πανίερο Ναό της  Ευαγγελιστρίας τελέσθηκε απόψε η Ακολουθία του Εσπερινού της Δεσποτικοθεομητορικής Εορτής του Ευαγγελισμού και η Δ’ Στάση των Χαιρετισμών προς την Θεοτόκο.

Του Εορτίου Εσπερινού χοροστάστησε ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, με τη συμμετοχή πλήθους πιστών εκ πολλών περιοχών της Ελλάδος και του Εξωτερικού, του Α’ Γραμματέως της Ιεράς Συνόδου και των Ιερέων του Ιδρύματος, της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, του Επάρχου Τήνου, Δημοτικών Συμβούλων, Πολιτευτών των Κυκλάδων της ΝΔ, του Προϊσταμένου της Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων, του Διοικητού των Υπηρεσιών της Πυροσβεστικής της Περιφερείας Νοτίου Αιγαίου, των Προϊσταμένων των Υπηρεσιών, του Λιμεναρχείου, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Τήνου, του Προϊσταμένου της Υπηρεσίας της Πυροσβεστικής του Αεροδρομίου Μυκόνου.

Ο Σεβασμιώτατος στη σύντομη ομιλία του είπε προς τους εκκλησιασθέντες ότι: “…ο ουρανομήκης αυτός Θεομητορικός Ναός ευαγγελίζεται κάθε μέρα χαρά και ελπίδα στις ψυχές των ανθρώπων, και αυτή η χαρά ευχόμαστε εκ μέρους της Διοικούσης Επιτροπής που σας καλοσωρίζει όλους απόψε εδώ, να είναι πάντα συνοδοιπόρος στη ζωή σας. ”

Τους ύμνους απέδωσαν οι χοροί των Ιεροψαλτών του Πανιέρου Ναού υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτη κ. Στυλ. Κοντακιώτη.

Της εκκλησιαστικής τάξεως επεμελήθη ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ιεράς νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός.

Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης

I. M. Σύρου

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *