Ο Μητροπολίτης Σύρου στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Χώρας Άνδρου (ΦΩΤΟ)
Άρχων (10566 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ο Μητροπολίτης Σύρου στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Χώρας Άνδρου (ΦΩΤΟ)

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ιερουργησε σήμερα το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Χώρας Άνδρου, συμπαραστατούμενος από τους Εφημερίους των δύο άλλων Ενοριών και με την παρουσία των Αντιδημάρχων Άνδρου κ.κ. Δημ. Λάσκαρη και Νικολ. Βιδὰλη, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητος Χώρας κ. Ελευθερίου Φραδέλου και Ανδρίων πιστών.

Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, με αφορμή τη σημερινή Ευαγγελική Περικοπή, αναφέρθηκε στο θαύμα της αγάπης, χωρίς την οποία δεν μπορεί να συνεργείται η πίστη, καθώς και στην προσευχή της Εκκλησίας για το κάθε μέλος της, έστω και αμαρτάνον, ευχήθηκε για το υπόλοιπο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής και απευθυνόμενος στους Ανδρίους πιστούς, είπε χαρακτηριστικά: “… ήλθα πάλι στην αγαπημένη μου Άνδρο και φεύγω, όπως πάντοτε με πεπληρωμένες τις δεξαμενές της ψυχής μου από δύναμη και ελπίδα, που μου προσφέρουν η πίστη σας και οι εκδηλώσεις της αγάπης σας!…”

Ι. Μ. Σύρου

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *