Ολοκληρώθηκε το Επιμορφωτικό Σεμινάριο Κληρικών στην Ι. Μ. Σπάρτης (ΦΩΤΟ)
Ο Άρχων (2911 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ολοκληρώθηκε το Επιμορφωτικό Σεμινάριο Κληρικών στην Ι. Μ. Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017, στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο Παλαιοπαναγιάς, το Επιμορφωτικό Σεμινάριο Κληρικών που τελούσε υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με γενικό θέμα: ‘’Σύγχρονοι τρόποι και μέθοδοι ποιμαντικής συμπαράστασης στους πενθούντες’’. Το σεμινάριο, που παρακολούθησαν τριάντα κληρικοί, ξεκίνησε στις 14 Φεβρουαρίου, έλαβε χώρα σε διάφορα ενοριακά κέντρα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και είχε εξαιρετικά ενδιαφέροντα θέματα με άριστα καταρτισμένους εισηγητές.
Ομιλητής στην τελευταία συνάντηση ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: ‘’Η ποιμαντική προσέγγιση της χηρείας στην πατερική παράδοση’’. Νωρίτερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος καλωσόρισε τον Σεβ. Ιεράρχη κ. Αθηναγόρα ευχαριστώντας τον παράλληλα για την αξιέπαινη πρωτοβουλία του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως του οποίου ο Μητροπολίτης Ιλίου είναι και αναπληρωτής Πρόεδρος. Μετά το πέρας της ομιλίας, ακολούθησε αξιολόγηση των συμμετεχόντων κληρικών.

 

 

Ι. Μ. Σπάρτης

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *