Μουσική εκδήλωση στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης (ΦΩΤΟ)
Ο Άρχων (2911 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Μουσική εκδήλωση στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης (ΦΩΤΟ)

Τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση από τους μαθητές των Μουσικών Σχολείων Αργολίδας και Άρτας.

Πενήντα μαθητές και πέντε εκπαιδευτικοί του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας βρέθηκαν στην Άρτα από το Σάββατο 18 Μαρτίου μέχρι την Τρίτη 21 Μαρτίου, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής επίσκεψης.

Κατά την παραμονή τους στην Άρτα, γνώρισαν το μοναδικό και ιστορικό περιβάλλον της περιοχής, ξεναγήθηκαν στον Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου και τη Δευτέρα 20 Μαρτίου το βράδυ, παρουσίασαν εκδήλωση ανοικτή στο κοινό στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης.

Η θεατρική ομάδα του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας, παρουσίασε «Το Παραμυθογεφύρι της Άρτας» και σύνολο βυζαντινού χορού απέδωσε βυζαντινούς ύμνους.

Η εκδήλωση έκλεισε με σύμπραξη παραδοσιακού συνόλου του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας, με αντίστοιχο σύνολο του Μουσικού Σχολείου Άρτας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρ. Άρτης κ. Ιγνάτιος, ο επιχώριος Μητροπολίτης κ. Καλλίνικος, η Αντιδήμαρχος Αρταίων κα Άννα Κουτρούμπα, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ιωάννης Γεωργογιάννης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας κ. Χρήστος Παπάζογλου και πλήθος κόσμου.

 

Ι. Μ. Άρτης

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *