Ιερόπαιδες για κούρεμα (ΦΩΤΟ)
Άρχων (10586 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ιερόπαιδες για κούρεμα (ΦΩΤΟ)

Σε εφαρμογή του με αριθμό 23 εγκυκλίου σημειώματος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η εκκλησιαστική κοινότητα της αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως εόρτασε την εβδομάδα Ιερατικών κλήσεων.

Από το ενοριακό φυλλάδιο «να μην ξεχάσω … η ενορία μου με καλεί», την Β΄ Κυριακή των νηστειών προβλήθηκε η εβδομάδα και προσκλήθηκαν οι ενορίτες σε προσευχή για τους έχοντας την κλίση για Ιερωσύνη ή μοναχισμό, νέους και νέες.

Το Σάββατο της Σταυροπροσκυνήσεως ο πρόεδρος του Εκκλησιαστικού συμβουλίου, αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου, περιήλθε τα κουρεία της ενορίας και αγόρασε κουρέματα.

Την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως ο ιερουργός της Α  Θείας Λειτουργίας, αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Φυλακτός αλλά και της Β , πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Μεταξάς, ανέγνωσαν εις τους Ιερόπαιδες ειδική ευχή, για την πνευματική πρόοδο αυτών.

Το ίδιο έπραξε και ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ για τους ιερόπαιδες του ναού Αναστάσεως κοιμητηρίου Αγίας Μαρίνης εις τον οποίο και ιερούργουσε.

Εν συνεχεία και μετά την θεία λειτουργία, διανεμήθηκαν σε 25 Ιερόπαιδες, εκ μέρους της ενορίας, προπληρωμένες κάρτες δώρου για ένα κούρεμα.

Εκ του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Ενοριακού Συμβουλίου Ποιμαντικού Έργου του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.

Εκ του Ι. Ναού

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *