Η Ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών στο Κομπότι Άρτας (ΦΩΤΟ)
Άρχων (10566 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Η Ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών στο Κομπότι Άρτας (ΦΩΤΟ)

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Κομπότι Άρτας, την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017, ιερούργησε, στην Ακολουθία των Α΄ Χαιρετισμών, ο Μητροπολίτης Άρτης κ.κ. Καλλίνικος.

Ο εφημέριος του Ναού, π. Βασίλειος Βασιλάκης, αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο, για την παρουσία του, του ευχήθηκε για τα νέα Ποιμαντορικά καθήκοντά του.

Ο Σεβασμιώτατος, στο κήρυγμά του, ετόνισε ότι τα αδιέξοδα και οι δυσκολίες της ζωής, μπορούν να ξεπεραστούν μόνο όταν ο άνθρωπος αντλήσει δύναμη από τον Θεό. Τότε τα αδύνατα, γίνονται δυνατά. Όπως η Θεοτόκος, με τη δύναμη του Υψίστου, έγινε Μητέρα του θεού, ενώ παρέμεινε Αειπάρθενος. Διότι «ουκ αδυνατήσει παρά τω Θεώ παν ρήμα».

Μετά το πέρας της Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος ξεναγήθηκε, στον παλαιό Ναό του Αγίου Γεωργίου, από το εκκλησιαστικό συμβούλιο και ενημερώθηκε για τις εργασίες συντήρησης που γίνονται αυτή την περίοδο στον Ναό.

Ι. Μ. Άρτης

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *