Εκοιμήθει ο Δομέστιχος Αχιλλέας Ντούλιας
Ο Άρχων (2911 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Εκοιμήθει ο Δομέστιχος Αχιλλέας Ντούλιας

Η εκκλησιαστική κοινότητα αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως με την κατά τα ανθρώπινα θλίψη, αλλά και την ελπίδα της Αναστάσεως, αγγέλλει την προς Κύριον εκδημία του Αχιλλέα Ντούλια, δομέστιχου στον ιερό ναό της αγίας Μαρίνης.

Την πρωία της Κυριακής 19 Μαρτίου 2017, μετά βραχεία ασθένεια, παρέδωσε την ψυχή του στον Φιλάνθρωπο Θεό, στο 251 νοσοκομείο της Πολεμικής Αεροπορίας, όπου και νοσηλευόταν.

Γεννημένος στις 2 Ιανουαρίου 1934, στο Λουτρό Καρδίτσης, νυμφεύθηκε την Ευαγγελία Αγναντοπούλου με την οποία απέκτησαν δύο τέκνα, τον Σεραφείμ και την Χρυσάνθη και τρία εγγόνια, τον Αχιλλέα, τον Αλέξανδρο και την Παναγιώτα.

Εργάσθηκε ως δημόσιος υπάλληλος, στο υπουργείο Εμπορίου

Έψαλλε στην αγία Μαρίνα, μέχρι και προ διμήνου, ως δομέστιχος σε τρείς διαδοχικά πρωτοψάλτες, αλλά και όταν βρισκόταν στο χωριό του.

Ήταν ενεργό και δραστήριο μέλος των τοπικών συλλόγων του χωριού του και του νομού Καρδίτης.

Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή θα γίνουν από τον ναό Αναστάσεως, Κοιμητηρίου αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, την Τρίτη 21 Μαρτίου και ώρα 13:30.

Αιωνία αυτού η μνήμη.

 

 

Εκ του Ιερού Ναού

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *