Δοξολογία για την 25η Μαρτίου στην Ι. Μ. Γλυφάδας (ΦΩΤΟ)
Άρχων (10579 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Δοξολογία για την 25η Μαρτίου στην Ι. Μ. Γλυφάδας (ΦΩΤΟ)

Κορυφώθηκαν σήμερα οι λατρευτικές εκδηλώσεις για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821, με την πανηγυρική Θεία Λειτουργία και την Δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Γλυφάδας.
Την Δοξολογία τέλεσε ο  Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Γλυφάδας, Β. Β. Β. & Β. κ. Παύλος , πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγγελο  της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. π. Αλέξιο Ψωΐνο και άλλους Ιερείς από όλους τους Ναούς του παρουσία του Δημάρχου κ. Χατζηνικολάου, Βουλευτών της περιφέρειας, Δημοτικών Συμβούλων, Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, Εκπρόσωποι φορέων – Συλλόγων και πλήθους πιστών.

Μετά το τέλος της Δοξολογίας και την  διανομή του αντιδώρου, ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης, (Παλαιό Δημαρχείο) από τον κ. Δήμαρχο, τους Διευθυντές της Αστυνομίας, του Λιμενικού, των Προέδρων Παραρτημάτων Εθνικής Αντίστασης Γλυφάδας, από Εκπροσώπους Δημοτικών Παρατάξεων, από Εκπρόσωπους ΕΛΜΕ, από Συλλόγους Δασκάλων και Νηπιαγωγών, από τις Ενώσεις Γονέων – Κηδεμόνων και από μαθητές Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Την Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας, έκανε η Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας κα Ευαγγελία Βάχλα. Μετά τον Εθνικό Ύμνο ακολούθησε η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.

I. M. Γλυφάδας

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *