4ετές μνημόσυνο του Αρχιμανδρίτη Ισιδώρου Σαλάκου (ΦΩΤΟ)
Ο Άρχων (2911 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

4ετές μνημόσυνο του Αρχιμανδρίτη Ισιδώρου Σαλάκου (ΦΩΤΟ)

Το μνημόσυνο του Αρχιμανδρίτου Ισιδώρου Σαλάκου, εν όψη της συμπληρώσεως 4 ετών από την κοίμησή του, τελέσθηκε το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.

Ο μητροπολίτης Γουινέας Γεώργιος, εκπρόσωπος του Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας στην Αθήνα, ήταν ο ιερουργός της Θείας Λειτουργίας και της επιμνημόσυνης δεήσεως.

Συμπαρέστησαν κληρικοί συνεργάτες του μητροπολίτου από την Αρφική και την Αθήνα, πνευματικοί αδελφοί και φίλοι του μακαριστού κληρικού, ο επί τούτο ελθών εκ Βραζιλίας πνευματικός του υιός Αρχιμανδρίτης Αγαθάγγελος Καρκαγγέλης, εφημέριοι του Ναού, οι συγγενείς του και ενορίτες.

Στην ομιλία του ο μητροπολίτης Γεώργιος αναφερόμενος στον αείμνηστο Πρωτοσύγγελλο του και μετέπειτα Μέγα Εκκλησιάρχη του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας είπε «απ όπου και αν πέρασε ο Ισίδωρος ήταν ένας στρατιώτης του Χριστού και της Εκκλησίας και ο κόσμος τον αγάπησε. Απόδειξη πως σήμερα ήλθαν για να τιμήσουν την μνήμη του, πατέρες από όλα τα σημεία της γης».

 

Εκ του Ιερού Ναού

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *