Στον Μητροπολίτη Λαρίσης ο Μητροπολίτης Πενταπόλεως (ΦΩΤΟ)
Άρχων (10586 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Στον Μητροπολίτη Λαρίσης ο Μητροπολίτης Πενταπόλεως (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη χαρά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.Ιγνάτιος και οι συνεργάτες του υποδέχθηκαν την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 το πρωί στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως τον λόγιο Ιεράρχη και Ιεραποστολικό Εργάτη της Εκκλησίας, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πενταπόλεως κ.Ιγνάτιο, ο οποίος έφτασε στην Λάρισα για να πραγματοποιήσει πνευματική ομιλία στην ΓΕΧΑ αλλά και να συναντήσει αγαπημένα του πρόσωπα και πνευματικά του παιδιά από την εδώ πολυχρόνια ιερατική του διακονία.

Οι δύο Ιεράρχες μίλησαν μαζί και με τον Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, Αρχιμανδρίτη π.Κύριλλο Ιατρό, τόσο για το δύσκολο έργο της Ιεραποστολής στην μακρινή Αφρική όσο και για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας σήμερα. Στο τέλος συνήντησαν και τις εθελόντριες κυρίες από την ενορία της Ζωοδόχου Πηγής Αργυροπουλίου, που μαγείρεψαν για τους πτωχούς αδελφούς του Επιουσίου και τις ευχαρίστησαν που τόσο πρόθυμα εκδαπανούν μαζί με τον εφημέριό τους, Πρωτοπρεσβύτερο π.Κωνσταντίνο Τσιγάρα, τον πολύτιμο χρόνο τους για να ετοιμάσουν ζεστό φαγητό για όλους τους σιτιζομένους αδελφούς.

Ι. Μ. Λαρίσης

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *