Στον Μητροπολίτη Κορίνθου ο νέος Αστυνομικός Δ/ντης Πελοποννήσου (ΦΩΤΟ)
Άρχων (10632 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Στον Μητροπολίτη Κορίνθου ο νέος Αστυνομικός Δ/ντης Πελοποννήσου (ΦΩΤΟ)

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017, ο Υποστράτηγος, κ. Δημήτριος Τριγώνης, Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, συνοδευόμενος από τον Αρχιφύλακα κ. Χρήστο Βλαχοπάνο, στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, και μέσα σε πολύ θερμό κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις και συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της σύγχρονης Ελληνικής Κοινωνίας καθώς και η διαχρονικά υποδειγματική συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας με την Εκκλησία, δύο θεσμών, όπου ο ένας σέβεται και τιμά τον άλλον.

Ο Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε τον κ. Διευθυντή για την ευγενική επίσκεψή του δίδοντας του ως συμβολικό και αναμνηστικό δώρο την εικόνα του Αποστόλου Παύλου για να τον συνοδεύει και να τον προστατεύει στο ομολογουμένως δύσκολο έργο, που κλήθηκε να επιτελέσει.

Ι. Μ. Κορίνθου

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *