Εκπαιδευτικά Προγράμματα στον Ι. Ναό Αγ. Σοφίας Ψυχικού (ΦΩΤΟ)
Ο Άρχων (2839 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Εκπαιδευτικά Προγράμματα στον Ι. Ναό Αγ. Σοφίας Ψυχικού (ΦΩΤΟ)

Παρουσία του Διευθυντή Νεότητας και Οικογενείας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών πανοσιολ. Αρχιμ. π. Συμεών Βενετσιάνου και του υπευθύνου Νεότητος του Ι.Ν. Αγ. Σοφίας Ν. Ψυχικού πρωτ. Γεωργίου Χριστοδούλου, πραγματοποιήθηκε το Πρωτοπόρο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΝΑΟΔΟΜΙΑ & ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ» του Ι.Ν. Αγ. Σοφίας Ν. Ψυχικού. Αυτή τη φορά το πρόγραμμα παρακολούθησε το Δημοτικό Σχολείο Φιλοθέης.
Αξίζει να αναφερθεί ότι τα εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιεί η Νεανική Εστία του Ι.Ν. Αγ. Σοφίας Ν. Ψυχικού (υπό την εποπτεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών) καθ’ όλη τη διάρκεια του Σχολικού έτους για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, προσφέρονται και υλοποιούνται εντελώς δωρεάν από εθελοντές επιστήμονες. Αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια είναι ο Δήμος Φιλοθέης/Ψυχικού.
 
Στόχος και επιθυμία του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογενείας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών είναι να αναπτύξουν οι Νεανικές Εστίες παρόμοια Ποιοτικά Εκπαιδευτικά Προγράμματα για τα Σχολεία, έτσι ώστε τα παιδιά να αποκτήσουν γνώση σχετικά με τον πλούτο της Ορθόδοξης Εκκλησιαστικής Παραδόσεως.
Εκ του Ιερού Ναού

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *