Πολυαρχιερατικός Eσπερινός στην Καλαμάτα για την Παναγία Υπαπαντή (ΦΩΤΟ)
Άρχων (10586 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Πολυαρχιερατικός Eσπερινός στην Καλαμάτα για την Παναγία Υπαπαντή (ΦΩΤΟ)

Του Επαμεινώνδα Μανδρώνη

Με τη δέουσα λαμπρότητα και την παρουσία Αρχιερέων τελέσθηκε απόψε ο πανηγυρικός Εσπερινός για την εορτή της Υπαπαντής του Χριστού, στον ομώνυμο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό στην Καλαμάτα.

Κατά την Ακολουθία του πολυαρχιερατικού εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, συγχοροστατούντων των Σεβ. Μητροπολιτών Νιγηρίας κ. Αλεξάνδρου, Κασσανδρείας κ. Νικοδήμου, Άρτης κ. Καλλινίκου, Ιλιού, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα, Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμοθέου, Κεφαλληνίας κ. Δημητρίου και του επιχωρίου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.

Χιλιάδες κόσμου συνέρρεαν από το πρωί και κατά τη διάρκεια του εσπερινού για να προσκυνήσουν την χαριτόβρυτο Εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου και να λάβουν τη χάρη της.

Προ της απολύσεως, το Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, ο οποίος αφού έκανε λόγο για την εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου, ευχαρίστησε τους Αρχιερείς που κατάφεραν να παρευρεθούν στις εορταστικές εκδηλώσεις της τοπικής Εκκλησίας.

ARXON.GR

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *