Ο Μητροπολίτης Σύρου ομιλητής σε παρουσίαση βιβλίου (ΦΩΤΟ)
Ο Άρχων (2911 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ο Μητροπολίτης Σύρου ομιλητής σε παρουσίαση βιβλίου (ΦΩΤΟ)

Σήμερα το απόγευμα, στην κατάμεστη αίθουσα Εκδηλώσεων του “ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ” στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου Βιβλίου του Ανδριώτη Συγγραφέα Γιὰννη Ζιώτη, με τίτλο “ΛΑΘΟΣ ΑΠ` ΤΗΝ ΑΡΧΗ”, παρουσία του Επάρχου Άνδρου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Άνδρου, του Αντιδημάρχου Άνδρου, της συζύγου του αείμνηστου Συγγραφέα Αντώνη Σαμαράκη, Πανεπιστημιακών Διδασκάλων, της Εκδότου της Εφημερίδας “ΑΝΔΡΙΑΚΗ”, του Ναυάρχου κ. Ντίνου Γκιώνη και πλήθους Ανδρίων και Αθηναίων φιλοτέχνων.
Το βιβλίο παρουσίασαν ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ και ο Δημοσιογράφος κ. Παύλος Αλέπης και αποσπάσματά του διάβασε η ηθοποιός κα Εβελίνα Αραπίδη, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρέσβυς της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα κ. Κυριάκος Κενεβέζος.Στο τέλος της Εκδήλωσης, ο Συγγραφέας κ. Γιάννης Ζιώτης ανεκάλεσε στη μνήμη το Δάσκαλό του Αντώνη Σαμαράκη και ευχαρίστησε τον κ. Πρέσβυ της Κύπρου, τους παρουσιάσαντες το βιβλίο του, Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’ και Δημοσιογράφο κ. Π.Αλέπη, τους γονείς και την οικογένειά του. και όλους όσοι παρέστησαν στην Εκδήλωση.

 

Ι. Μ. Σύρου

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *