Ο Μητροπολίτης Κοζάνης στην Ιερατική Σύναξη της Ι. Μ. Καστορίας (ΦΩΤΟ)
Άρχων (10290 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ο Μητροπολίτης Κοζάνης στην Ιερατική Σύναξη της Ι. Μ. Καστορίας (ΦΩΤΟ)

Ιερατική Σύναξη πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Καστορίας, ενόψει της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου πόλεως Καστοριάς.

Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο γείτονας Μητροπολίτης, Σεβασμιώτατος Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα “Η ευθύνη και η φροντίδα του Κληρικού κατά την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή”.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Παύλο, για την αποδοχή της πρόσκλησης να επισκεφτεί την Καστοριά και να μιλήσει στην Ιερατική Σύναξη και του ευχήθηκε να του χαρίζει ο Κύριος μας υγεία και πολλά έτη αρχιερατικής διακονίας.

Στο τέλος της Συνάξεως, οι Ιερείς έθεσαν στους δύο Επισκόπους τα ερωτήματά τους, πήραν τις κατάλληλες συμβουλές και νουθεσίες και έλαβαν από τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Αθανάσιο Γιαννουσά διοικητικές οδηγίες καθώς και τις εγκυκλίους της Μητροπόλεως.

Ι. Μ. Καστορίας

 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *