Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης ευλόγησε τη βασιλόπιτα του Κέντρου Ημέρας της «Αποστολής»
Άρχων (10542 Άρθρα)
Κοινοποιήστε

Ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης ευλόγησε τη βασιλόπιτα του Κέντρου Ημέρας της «Αποστολής»

Στο Κέντρο Ημέρας Ιεράπετρας του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στις 7:00 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η εορταστική κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ευλόγησε και έκοψε την Αγιοβασιλόπιτα. Ευχήθηκε από καρδιάς ευλογημένη και δημιουργική χρονιά με  υγεία και δύναμη. Αναφέρθηκε στην συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στο Κέντρο Ημέρας Ψυχικής Υγείας Ιεράπετρας της «Αποστολής»  με την Τοπική Εκκλησία, εστιάζοντας σε προηγούμενη κοινή δράση που πραγματοποιήθηκε για την πρόληψη της νόσου Αλτσχάιμερ και την ενημέρωση των πιστών και ευχήθηκε για τη συνέχιση της εποικοδομητικής αυτής συνεργασίας.

Από το προσωπικό του Κέντρου Ημέρας Ψυχικής Υγείας Ιεράπετρας τον Σεβ. κ. Κύριλλο προσφώνησε ο κ. Κων/νος Ορφανουδάκης, ο οποίος τον ευχαρίστησε εξαίροντας την προσωπικότητα, την προσήνεια και την απλότητα του χαρακτήρος του, αλλά και τον σημαντικό ρόλο που καλείται να αναλάβει, ενώπιον των σύγχρονων προβλημάτων.

Η επιστημονικά υπεύθυνη Ψυχολόγος κ. Πασχαλίνα Βελέντζα, αναφέρθηκε στον ρόλο και τις υπηρεσίες του Κέντρου Ημέρας, ευχαριστώντας την τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας, που αγκαλιάζει τις δράσεις του Κέντρου. Επίσης, σύντομο χαιρετισμό και ευχές απηύθυνε ο Δήμαρχος  Ιεράπετρας κ. Θεοδ. Καλαντζάκης, ευχόμενος καλή χρονιά και επισημαίνοντας την αγαστή συνεργασία του Κέντρου Ημέρας με τις κοινωνικές δομές του Δήμου.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά οι εκπαιδευτικοί  Άρτεμις Χαραλαμπάκη (Φλάουτο) και Δώρα Μάστακα (Σαξόφωνο Άλτο).

ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment

Your data will be safe! Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *